Σιγουρέψου ότι έχεις:
200 γρ. κομμένο ανθότυρο
2 αυγά
3 κουταλιές γάλα
200 γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 κουταλάκι μουστάρδα
¾ του φλιτζανιού Βιτάμ
2 ξεφλουδισμένες σφιχτές τομάτες
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
Ρίγανη
1 ματσάκι ψιλοκομμένη ρόκα
200 γρ. κατεψυγμένη ζύμη σφολιάτα
1 κ.γ. Knorr extraγεύση ζωμός σε κόκκους λαχανικών
Αλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
1 Άνοιξε τη σφολιάτα σε φύλλο, στρώσ’ την απαλά σε μια φόρμα για τάρτες και ψήσ’ την έτσι άδεια για 10 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.
2 Χτύπα στο μίξερ το ανθότυρο, το γάλα, τα αυγά, τη μουστάρδα
, αλάτι και πιπέρι, πρόσθεσε την παρμεζάνα και ανακάτεψε.
3 Πασπάλισε με το ζωμό λαχανικών και σόταρε με το Βιτάμ
(εκτός από 1 κουταλιά) τη ρόκα και τα μανιτάρια.
4 Ανακάτεψε το μείγμα των τυριών με το μείγμα των λαχανικών, άπλωσε τη γέμιση στη μισοψημένη ζύμη και από πάνω βάλε σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία τις φέτες τομάτας.
5 Ρίξε πάνω στην πίτα σφολιάτα με τομάτες λίγη ρίγανη και την κουταλιά Bιτάμ που φύλαξες με σύνεση, και ψήσε τη σφολιάτα για 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C. Ωραία δεν μύρισε;