Η Εταιρεια Μας

...από το 1969

m-cup-and-logo2

Η Ιστορία Μας

Η εταιρεία Καζάκος δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης (σφολιάτα, κρουασάν, κουρού, μπριός, προϊόντα ταψιού) από το 1969.Το 2001 είναι μία χρονιά που σηματοδοτεί την εξέλιξη της εταιρείας με την μετεγκατάστασή της ,σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην βιομηχανική ζώνη Κορωπίου ( θέση Τζήμα ) .Έτσι, ακολουθώντας πιστά αγαπημένες συνταγές χρόνων,  κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του γρήγορου γεύματος.


Φιλοσοφία

Με κύρια χαρακτηριστικά της, τη σταθερή ποιότητα, τη γρήγορη εξυπηρέτηση, την ευελιξία της μονάδας παραγωγής και τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής, έχουμε καταφέρει να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων της αγοράς (αρτοποιεία, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα τροφίμων, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π).

 

Αποστολή & Όραμα

Στόχος της εταιρείας  να  είμαστε οι πρωτοπόροι στην αγορά και να προσφέρουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη .  H στρατηγική της εταιρείας ,είναι η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της, με την συνεχή επένδυση σε εξειδικευμένα στελέχη. Από την άλλη, η εταιρεία έχει συστήσει οργανωμένο δίκτυο εντατικής διανομής σε όλο το τμήμα της Αττικής. Ωστόσο, έχει μεριμνήσει ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και έμμεσα ,σχεδόν, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του Ελλαδικού χώρου.

«Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, οι άνθρωποι της εταιρείας KAZAKOS επενδύουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στην δημιουργία προϊόντων που έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς μας.»
                                                                                                 Βασίλειος Καζάκος
                                                                                             Διευθύνων σύμβουλος

Γραμμη Παραγωγης Κρουασαν